Banner-wiki.png

Cursus overzicht Ekayano: verschil tussen versies

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken
(Activiteiten (2019))
(Activiteiten (2019))
Regel 20: Regel 20:
  
 
==Activiteiten (2019)==
 
==Activiteiten (2019)==
[[Bestand:Meditatie proeverij.png|300px|link=Meditatie proeverij]]
 
[[Bestand:Tantra cursus Ekayano-2.png|300px|link=Tantra-cursus-weekend]]
 
 
[[Bestand:Meditatie retraite-2.png|300px|link=11-daagse Vipassana retraite]]
 
[[Bestand:Meditatie retraite-2.png|300px|link=11-daagse Vipassana retraite]]
 
[[Bestand:Tantra mini-retraite-2.png|300px|link=Tantra opleiding]]
 
[[Bestand:Tantra mini-retraite-2.png|300px|link=Tantra opleiding]]

Versie van 14 jul 2019 om 07:44

Alles wat wij aanbieden zijn uiteindelijk 'Tools', middelen om bij bewustwording te komen. Bij meditatie is het doel niet de meditatie zelf, maar de bewustwording die je ermee bewerktstelt. dat kan ook middels yoga of mindfulness.
Poster.JPG
Informatie
Ekãyano
Over ons
Boeken adoptie programma
Programma
Programma overzicht
* Tantra cursus
* Tantra-kring XXL
* Open Tantra mini-retraite
* ABC van Lichaamsbewustzijn
* Massage cursusweek
* Reiki I of II cursus weekend
* Vipassana retraite
* Open meditatie mini-retraite
* Meditatie proeverij
* Meditatie-yoga retraite
* Dharma dagen
* Karakterstructuren, inzicht-weekend
* Bewust bewegen
* Gezonde voeding
* Slowjogging weekend
En verder...
* Individuele retraite
* B&B
* Ekãyano huren
Aanmelden.png

Overzicht activiteiten op Ekãyano

Hoewel de activiteiten bij Ekãyano verschillend lijken hebben ze allemaal dezelfde doelstelling: bewustwording. Wij gaan niet bepalen waar jij je bewust van moet gaan worden, dat doe jezelf of dat gaat vanzelf. Wij faciliteiten alleen maar het proces tot die bewustwording en zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende manieren.

Ekãyano

Het retraitecentrum Ekãyano huist in een authentiek gerenoveerde boerderij met bijgebouwen uit 1819 die van alle gemakken zijn voorzien. Er zijn 6 grote slaapkamers en meerdere toilet- en douchegelegenheden. In de bibliotheek kan je rustig lezen of schrijven en ook de eetruimte en meditatieruimte zijn de hele dag open. Op het geheel afgeschermde landgoed van 1 ha. zijn verschillende zithoekjes en meditatieplaatsen. Bij fris weer zijn er 2 veranda's zodat je beschut en droog toch buiten kunt zitten. Ekãyano ligt (letterlijk) op de grens van de Ardennen en de Champagne. Sla je vanaf het tuinhek linksaf dan loop je direct de bossen in, sla je rechtsaf dan kom je in de heuvelachtige weilanden met voornamelijk paarden, schapen en koeien.

Alle activiteiten zijn geheel verzorgd met 3 maaltijden op een dag. De groepen zijn altijd relatief klein, tussen de 6 en 12 deelnemers met doorgaans 2 begeleiders. Zodoende is er oog voor een persoonlijke benadering en is er ruimte om in te gaan op individuele vragen.

Met de juiste intentie is iedereen welkom, voorkennis of ervaring is niet nodig. Vooraf helpen wij om carpoolen te stimuleren zodat deelnemers gezamenlijk naar Ekãyano kunnen rijden.

Activiteiten (2019)

Meditatie retraite-2.png Tantra mini-retraite-2.png Tantra-kring Ekayano-2.png Energetische massage Ekayano.png Meditatie mini-retraite-3.png Meditatie en yoga (Baukje)-2.png Tantra cursus Ekayano-3.png Tantra mini-retraite-4.png ABC van Lichaamsbewustzijn.png Workshop gezonde voeding.png Meditatie retraite.png