Banner-wiki.png
Welkom bij Dharma-Lotus op 17 oktober 2017. Hier vind je alle achtergrondinformatie met in totaal 470 artikelen over Kum-nye Tantra en de boeddhistische filosofie. Deze artikelen geven naast achtergrondinformatie ook inzicht in onze massages, workshops, cursussen, opleiding, retraites en pelgrimages.

De activiteitengids 2018 voor Dharma-Lotus én Ekãyano is uit. Lees hem online of download hem hier.

Dharma-Lotus Loon op Zand

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken

Peter.jpg

Peter; Loon op Zand

Massage/sessie aanbod
Overzicht
Tantra sessie
Tantra massage
Duo yoga
Duo meditatie
Massage-de-luxe
4 handen en duo massage
Sweda massage
Coaching aanbod
Swedana
Intimiteit coaching
Algemene informatie
Dharma-Lotus Loon op Zand
Boek hier je massage
Prijzen
Contact
inschrijfformulier
contact
Boeken.png
Tekening1.jpg
Tekening1.jpg

Overige vestigingen Dharma-Lotus

Breda
Oosterhout
Arnhem en Wolfheze
Oisterwijk
Loon op Zand
ons retraitecentrum in Frankrijk
No-sex.JPG

Peter

Mijn naam is Peter en ik ben geboren in 1963 en getrouwd met Mariëlla sinds 1985. Samen hebben we twee mooie volwassen meiden. Ik vind het fijn om een stukje mee te mogen lopen op het pad van mensen die in mijn praktijk komen. Vandaar ook de naam Chalana. Deze naam komt uit het Hindi en betekent lopen/meelopen.

Ik geef zowel "gewone" massage alsook Tantra massage, yoga en meditatie sessies vanuit de Tibetaans Boedhistische achtergrond (Kum-nye). In de sessies, die ik zelf heb mogen ontvangen, ervaar ik dat ik in contact kan komen met mijn eigen energie en mijn eigen overtuigingen. Hierdoor ben ik bewust geworden van mijn drijfveren, en heb ook kunnen besluiten om bepaalde zaken anders aan te pakken. Dit heeft mij opgeleverd dat ik stevig in het leven sta en dat ik het dagelijks leven met verwondering beleef. Deze ervaringen en instelling wil ik graag meegeven aan de cliënten in mijn praktijk.

Achtergrond

Ik heb de 3-jarige basis opleiding tot tantriki bij Dharma-Lotus in Breda afgerond. Op dit moment volg ik daar ook de vervolgopleiding met nadruk op de Boeddhistische filosofie/psychologie. Ik ben opgeleid als NLP-master door Paul Liekens in 2006. Verder heb ik een solide achtergrond binnen de Ayurveda en heb de 3-jarige opleiding tot polariteits therapeut afgerond in 2004.

gegevens

  • Dekenstraat 10
  • 5175SH Loon op Zand
  • telefoon: 06 15 59 13 75
  • whatsapp bericht kan natuurlijk ook op telefoon nummer: 06 15 59 13 75
  • KvK: 18082245
  • contactformulier

Foto's van Dharma-Lotus Loon op Zand