Banner-wiki.png

Dharma-Lotus Veldhoven

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken

Baukje.jpeg

Baukje; Veldhoven

Massage/sessie aanbod
Mijn massage aanbod
* Ontspanningsmassage
* Dieptemassage
* Yoga massage
Coaching aanbod
Voedingscoach
Meditatie aanbod
Mijn meditatie aanbod
* Meditatie avond
* Hart Chakra Meditatie
* Meditatie training
Workshops/retraites Ekãyano
Massage Workshop
Yoga-meditatie retraite
Meditatie Proeverij
Bewust Bewegen
Algemene informatie
Dharma-Lotus Veldhoven
Prijzen
Contact
inschrijfformulier
contact
Boeken.png
Tekening1.jpg
Tekening1.jpg

Overige vestigingen Dharma-Lotus

Breda
Oosterhout
Arnhem en Wolfheze
Veldhoven
Loon op Zand
ons retraitecentrum in Frankrijk

Baukje

Mijn naam is Baukje, ik ben in 1977 geboren en woon in Veldhoven met mijn 2 kinderen. In 2013 heb ik de Vipassana retraite van S.N. Goenka gevolgd en daarmee is voor mij het pad naar de Dharma geopend.

Ik was al jaren actief bezig met yoga en meditatie en ben na de retraite terecht gekomen bij Dharma-Lotus. De no-nonsense visie van de Tibetaans Boeddhistische stroming Kum-nye, heeft me gepakt en niet meer losgelaten. De theorie zet ik om in de praktijk door middel van Swedamassage, meditatie en voedingsadvies.

Sweda massage

Tijdens de opleiding bij Dharma-Lotus heb ik aan den lijve ondervonden wat massage voor je kan betekenen. Het zette mijn bewustwordingsproces in gang en is nog altijd een ondersteuning voor mijn lichaam en mind om de balans te behouden. Binnen mijn praktijk [Bewust in Balans], geef ik 3 soorten massage: ontspanningsmassage, dieptemassage en yogamassage. De ontspanningsmassage meer gericht op rust en de diepte- en yogamassage meer gericht op het opheffen van onbalans. Het is echter altijd een samenwerking tussen mij en de cliënt. Ik reik de tools aan en jij moet ermee aan de slag.

Meditatie

Sinds ik mediteer ervaar ik niet alleen meer rust, maar krijg ik steeds meer inzicht in wie ik werkelijk ben. Deze ervaring en inzichten wil ik graag met anderen delen. De meditatieavonden die ik geef zijn daarom op vrijwillige basis (dana). Hier beoefenen we mindfulness. We zijn gericht op het observeren van de ademhaling Anãpãnasati. De meditatietraining die ik geef is een introductie in Vipassana. Wil je hier meer van leren, dan kun je onze 11-daagse Vipassana retraite volgen.

Voedingsadvies

Nadat mijn zoon werd geboren en allergisch reageerde op mijn melk, ben ik begonnen met me te verdiepen in voeding. Er bleek ontzettend veel over geschreven en gezegd te zijn. Zin en onzin. En om het kaf van het koren te scheiden, heb ik een opleiding tot voedingsdeskundige gedaan. Hier heb ik een gedegen basiskennis ontwikkeld en deze heb ik uitgebreid met workshops en lezingen, maar vooral met gezond verstand te gebruiken. Voedingsadvies is persoonlijk en geen enkel dieet is voor iedereen geschikt. Daarom geef ik voedingsadvies op maat in samenwerking met jou.

Foto's van Dharma-Lotus Veldhoven

Welkom baukje.jpg Massage baukje.jpg

Baukje-2.jpg Baukje-3.jpg