Banner-wiki.png

Massage Veldhoven

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken

Baukje.jpeg

Baukje; Veldhoven

Massage/sessie aanbod
Mijn massage aanbod
* Ontspanningsmassage
* Dieptemassage
* Yoga massage
Coaching aanbod
Voedingscoach
Meditatie aanbod
Mijn meditatie aanbod
* Meditatie avond
* Hart Chakra Meditatie
* Meditatie training
* Metta Meditatie
Workshops/retraites Ekãyano
Massage Workshop
Yoga-meditatie retraite
Meditatie Proeverij
Workshop Gezonde Voeding
Algemene informatie
Dharma-Lotus Veldhoven
Prijzen
Contact
inschrijfformulier
contact
Boeken.png
Tekening1.jpg
Tekening1.jpg

Overige vestigingen Dharma-Lotus

Breda
Oosterhout
Arnhem en Wolfheze
Veldhoven
Loon op Zand
ons retraitecentrum in Frankrijk

Ontspanningmassage

Bij deze massage kun je volledig ontspannen. Deze zachte massage laat alle stress uit je lichaam wegstromen door zachte aanraking, pulsen en wiegen. Niet alleen het lichaam, maar ook de mind ontspant door de aangename massage en wiegende bewegingen.

Binnen de Kum-nye is massage een groot onderdeel. Het is de basis is die ook terugkomt in de meditatie en yoga. Deze ontspanningsmassage kun je zien als een meditatieve massage.

Bij een massage van 60 minuten wordt het hele lichaam gemasseerd met uitzondering van de buik. Bij een massage van 90 minuten kan er een buikmassage worden toegevoegd en is er meer tijd om ook Vedische massagetechnieken te gebruiken waardoor je nog dieper kunt ontspannen.

Dieptemassage (sweda)

Deze massage is gericht op een betere energiedoorstroming van het lichaam, het soepel maken van de spieren en het in balans komen van het lichaam en mind. Door gebruik te maken van verschillende technieken zoals kneden, schudden, drukken en strijken, worden afvalstoffen afgevoerd, ontspannen de spieren en mind en ontstaat er balans.

Sweda is geschikt voor allerlei lichamelijke klachten zoals stijfheid, rug-, schouder- en nekpijn, vermoeidheid en stress. Maar ook bij hoofd- en buikpijn en stressgerelateerde klachten.

Bij een massage van 60 minuten wordt het hele lichaam gemasseerd met uitzondering van de buik. Bij een massage van 90 minuten kan er een buikmassage worden toegevoegd en is er meer tijd om ook Vedische massagetechnieken te gebruiken waardoor je nog dieper kunt ontspannen.

Yogamassage

Yoga draagt bij aan een leven in balans. Door het lichaam in verschillende houdingen te brengen, leer je met aandacht en vol overgave aanwezig te zijn. Je wordt op alle vlakken flexibeler.

Massage zorgt voor soepele weefsels, zoals de huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten. Het stimuleert de bloedsomloop en de meridianen waardoor je meer energie en een soepeler lichaam krijgt en in balans komt.

Kum-nye bestaat uit massage, meditatie en yoga. De yogamassage is een combinatie van deze drie.

Bij deze massage breng ik jouw lichaam in verschillende yogahoudingen. Tijdens het stretchen worden de spieren gemasseerd en met pulsen en schudden losgemaakt zodat deze ontspannen. Je ervaart waar jouw blokkades zitten en leert de grenzen van je lichaam en mind kennen.

De yogamassage helpt onder andere bij stressgerelateerde klachten, spierklachten en gebrek aan energie.

Deze massage duurt 60 minuten. Voor meer comfort tijdens de massage trek je een soepele broek en een shirt of topje aan.