Banner-wiki.png

Massage Veldhoven

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken

Baukje.jpeg

Baukje; Veldhoven

Massage/sessie aanbod
Mijn massage aanbod
* Ontspanningsmassage
* Dieptemassage
* Yoga massage
Coaching aanbod
Voedingscoach
Meditatie aanbod
Mijn meditatie aanbod
* Meditatie avond
* Hart Chakra Meditatie
* Meditatie training
Workshops/retraites Ekãyano
Massage Workshop
Yoga-meditatie retraite
Meditatie Proeverij
Bewust Bewegen
Algemene informatie
Dharma-Lotus Veldhoven
Prijzen
Contact
inschrijfformulier
contact
Boeken.png
Tekening1.jpg
Tekening1.jpg

Overige vestigingen Dharma-Lotus

Breda
Oosterhout
Arnhem en Wolfheze
Veldhoven
Loon op Zand
ons retraitecentrum in Frankrijk

Ontspanningmassage

Bij deze massage kun je volledig ontspannen. Deze zachte massage laat alle stress uit je lichaam wegstromen door zachte aanraking, pulsen en wiegen. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest ontspant door de aangename massage en ontspannende muziek.

Dieptemassage (sweda)

Deze massage is gericht op een betere energiedoorstroming van het lichaam, het soepel maken van de spieren en het in balans komen van het lichaam en de ‘mind’. Door gebruik te maken van verschillende technieken zoals kneden, schudden, drukken en strijken, worden afvalstoffen afgevoerd, ontspannen de spieren en de ‘mind’ en ontstaat er balans.

Sweda is geschikt voor allerlei lichamelijke klachten zoals stijfheid, rug-, schouder- en nekpijn, vermoeidheid en stress. Maar ook bij hoofd- en buikpijn of spanningsklachten.

Yogamassage

Yoga draagt bij aan een leven in balans. Door het lichaam in verschillende houdingen te brengen, leer je met aandacht en vol overgave aanwezig te zijn. Je wordt op alle vlakken flexibeler.

Massage zorgt voor soepele weefsels, zoals de huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten. Het stimuleert de bloedsomloop en de meridianen waardoor je meer energie en een soepeler lichaam krijgt en in balans komt.

Bij een yogamassage breng ik jouw lichaam in verschillende yogahoudingen. Tijdens het stretchen worden de spieren gemasseerd en met pulsen en schudden losgemaakt zodat deze ontspannen.

De yogamassage helpt o.a. bij stress-gerelateerde klachten, spierklachten en gebrek aan energie.