Banner-wiki.png

Yoga op de heide

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken
Yoga op de heide.png

Nieky-Ivar.jpg

Nieky en Ivar in Wolfheze

Massage/sessie aanbod
Tantra experience
Tantra 4 handen massage
koppel coaching
Activiteiten aanbod
Yoga op de heide
Meditatie avond Wolfheze
Wandelen plus
Algemene informatie
Dharma-Lotus Wolfheze
Kalender, boek je massage
Prijzen
inschrijfformulier
contact
Boeken.png
Tekening1.jpg

Yoga op de Heide

Ons huisje in Wolfheze ligt midden in natuurgebied de Planken Wambuis en op de Doorwerthsche Heide. Met een matje onder de arm lopen we vanuit de woonkamer zo naar één van onze lievelingsplekjes om daar yoga te doen.

Iedereen kan meedoen, kennis en ervaring is niet nodig en leeftijd of gewicht onbelangrijk. De houdingen zijn zo uitgekozen dat zowel onervaren als getrainden met dezelfde houdingen mee kunnen.

Yoga

Yoga is bewegen op een uiterst effectieve manier zodat spieren, aanhechtingen en energiebanen zo juist mogelijk in activiteit worden gezet. Maar ook de ademhaling speelt een hele belangrijke rol en daarom kiezen wij niet voor yoga in een bedompt zaaltje maar in de vrije natuur omgeven door bos en heide.

Doe je mee?

Yoga op de heide doen we 2 x in de week:

  • zondag van 10:00-11:30 uur
  • dinsdag van 19:00-20:30 uur
  • 10,= per keer, een strippenkaart geeft korting
  • start vanaf camping Lindenhof in Wolheze

Strippenkaart

Voor een aantal activiteiten op Wolfheze geldt dezelfde prijs van 10,= en je kunt hier ook een strippenkaart voor gebruiken. De strippenkaart is geldig voor:

  • meditatie-avond
  • yoga op de heide
  • wandelen plus

Je kunt dus verschillende activiteiten doen op dezelfde strippenkaart, en de kaart hoef je niet binnen een bepaalde periode op te maken. De strippenkaart is goed voor 5 activiteiten naar keuze en kost 40,=. Vermeld dit even bij je inschrijving en wij regelen de rest.