Banner-wiki.png
Banner-wiki-2.png

Bestand:Brow Chakra Rajasthan 18th Century.JPG

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken
Oorspronkelijk bestand(1.605 × 914 pixels, bestandsgrootte: 344 kB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving

Beschrijving
English: Brow Chakra Rajasthan 18th Century
Datum 18e eeuw
date QS:P,+1750-00-00T00:00:00Z/7
Bron Rajastan India
Auteur OnbekendUnknown author

Licentie

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie16 jun 2016 22:21Miniatuurafbeelding voor de versie van 16 jun 2016 om 22:211.605 × 914 (344 kB)WikimpanLossless crop based on the original.

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt: