Banner-wiki.png
Banner-wiki-2.png

Bestand:Buddhist manuscript NGFA.jpg

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken
Buddhist_manuscript_NGFA.jpg(564 × 500 pixels, bestandsgrootte: 59 kB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving

Beschrijving
English: Partial manuscript on metal plates with ornamented wooden covers, Pagan Kingdom, 11th-13th century, en:National Gallery for Foreign Art
Datum 11th-13th century
Bron http://www.foreignartmuseum.bg/en/halls/hall6.html
Auteur OnbekendUnknown author

Licentie

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie26 nov 2011 15:59Miniatuurafbeelding voor de versie van 26 nov 2011 om 15:59564 × 500 (59 kB)Tourbillon{{Information |Description ={{en|1=Partial manuscript on metal plates with ornamented wooden covers, Pagan Kingdom, 11th-13th century, National Gallery for Foreign Art}} |Source =http://www.foreignartmuseum.bg/en/halls/hall6.html |Author

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt: