"1100px
Banner-wiki-2.png

Bestand:Marpa Receives The Poet-Saint Milarepa.jpg

Uit Dharma-Lotus
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Marpa_Receives_The_Poet-Saint_Milarepa.jpg(288 × 480 pixels, bestandsgrootte: 32 kB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand is afkomstig van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De bestandsbeschrijvingspagina wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving

Beschrijving Marpa Receives The Poet-Saint Milarepa
label QS:Len,"Marpa Receives The Poet-Saint Milarepa"
label QS:Lfr,"Marpa Lotsāwa reçoit Milarépa, sous le regard de Dagméma"
Datum 17e eeuw
date QS:P,+1650-00-00T00:00:00Z/7
Bron https://www.bonhams.com/auctions/23698/lot/109/ https://www.himalayanart.org/items/33257
Auteur Chöying Dorje, 10th Karmapa

Licentie

Het tweedimensionale kunstwerk afgebeeld op deze afbeelding valt in het publiek domein omdat:

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Reproducties van het werk kunnen ook worden beschouwd als publiek domein omdat ze geen oorspronkelijk karakter hebben. Dit geldt voor reproducties gemaakt in de Verenigde Staten (zie Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Duitsland en veel andere landen.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt
Marpa Receives The Poet-Saint Milarepa

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie14 jan 2020 23:47Miniatuurafbeelding voor de versie van 14 jan 2020 23:47288 × 480 (32 kB)wikimediacommons>Rédacteur TibetUser created page with UploadWizard

Dit bestand wordt op de volgende 8 pagina's gebruikt: