Banner-wiki.png

Dharma-Lotus Loon op Zand

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken

Peter

Mijn naam is Peter en ik ben geboren in 1963 en getrouwd met Mariëlla sinds 1985. Samen hebben we twee mooie volwassen meiden. Ik vind het fijn om een stukje mee te mogen lopen op het pad van mensen die in mijn praktijk komen. Vandaar ook de naam Chalana. Deze naam komt uit het Hindi en betekent lopen/meelopen.

Ik geef zowel massage, yoga en meditatie sessies vanuit de Tibetaans Boedhistische achtergrond (Kum-nye). In de sessies, die ik zelf heb mogen ontvangen, ervaar ik dat ik in contact kan komen met mijn eigen energie en mijn eigen overtuigingen. Hierdoor ben ik bewust geworden van mijn drijfveren, en heb ook kunnen besluiten om bepaalde zaken anders aan te pakken. Dit heeft mij opgeleverd dat ik stevig in het leven sta en dat ik het dagelijks leven met verwondering beleef. Deze ervaringen en instelling wil ik graag meegeven aan de cliënten in mijn praktijk.

Achtergrond

Ik heb de 3-jarige basis opleiding tot tantriki bij Dharma-Lotus in Breda afgerond. Op dit moment volg ik daar ook de vervolgopleiding met nadruk op de Boeddhistische filosofie/psychologie. Ik ben opgeleid als NLP-master door Paul Liekens in 2006. Verder heb ik een solide achtergrond binnen de Ayurveda en heb de 3-jarige opleiding tot polariteits therapeut afgerond in 2004.

gegevens

  • Dekenstraat 10
  • 5175SH Loon op Zand
  • telefoon: 06 15 59 13 75
  • whatsapp bericht kan natuurlijk ook op telefoon nummer: 06 15 59 13 75
  • KvK: 18082245
  • contactformulier