Banner-wiki.png

Dharma-Lotus Oosterhout

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken

Monique.jpg

Monique; Oosterhout

Massage/sessie aanbod
Overzicht
Tantra sessie
Tantra massage
Duo yoga
Duo meditatie
Massage-de-luxe
4 handen en duo massage
Tantra dag
Nacht van de tantra
Sweda massage
Coaching aanbod
Swedana
Intimiteit coaching
Cursus aanbod
Tantra-kring voor vrouwen
Mijn overdenkingen
Mijn overdenkingen
Algemene informatie
Dharma-Lotus Oosterhout
Kalender, boek je massage
Prijzen
Contact
inschrijfformulier
contact
Boeken.png
Tekening1.jpg
Tekening1.jpg

Overige vestigingen Dharma-Lotus

Breda
Oosterhout
Arnhem en Wolfheze
Veldhoven
Loon op Zand
ons retraitecentrum in Frankrijk
No-sex.JPG

Monique

Wie ben ik…..een vrouw, die ze monique genoemd hebben, inmiddels 52 jaar aan levenservaring, 2 opgroeiende jongens en getrouwd.

Inmiddels al meer als 16 jaar besmet met het tantravirus. Iets wat niet meer weg te denken is in mijn leven. Gegroeid vanuit een eerste Tantra sessie. Die zo speciaal was en me precies op die plekken geraakt heeft die op dat moment nodig waren om de intensiteit bewust te kunnen voelen en ervaren. Het gevoel van “het is goed zoals het nu is” is zo intens en mooi en geeft zoveel rust en vrijheid dat je op zoek gaat naar meer….

Die ervaring heeft me ook doen besluiten dat ik meer wilde gaan doen met de tantra. Ik had al wel ervaring met diverse andere energetische massages en lichaamswerk maar in mijn beleving ontbrak daar altijd iets aan. Niet compleet of diepgaand genoeg. Zo ben ik blijven hangen bij tantra-lotus en heb ik samen met Ivar Mol de 4 handenmassages opgepakt. Ook dat beviel goed, de ervaring werd steeds groter en ook het aanvoelen ging steeds beter. Wat ontbrak was een stukje kennis. Dus de opleiding als Tantrika begonnen bij Dharma-Lotus Breda. Inmiddels het eerste gedeelte afgerond en nu door voor de Kum Nye. De tantra zoals wij die zien is vanuit de Tibitaans-Boeddhistische Kum-Nye en die stroming is voor mij de manier om te werken met tantra.

Ik ben dus nog steeds student, maar ook collega en onderdeel binnen Dharma-Lotus als het gaat om 4-handen massages, de retraites en de reizen.

Ik heb sinds 2009 mijn eigen Tantra-praktijk. “KANNIN” is de naam, wat zoveel wil zeggen als een plaats waar iedereen welkom is en er plek is voor rust en ontspanning. Dat is ook wat ik mensen wil bieden, een plek voor rust en ontspanning waardoor er ruimte komt voor ontwikkeling en groei……

Ik wens iedereen mooie tantra-ervaringen.

Gegevens

  • Monique Sleumer
  • Logger 1
  • 4902 CW Oosterhout (Noord Brabant)
  • 06-52638953
  • KVK 20161983
  • IBAN: NL77 RABO 0149548516 tav Tantrapraktijk Kannin

Foto's van Dharma-Lotus Oosterhout

Kannin-1.jpg Kannin-2.jpg Kannin-3.jpg Kannin-4.jpg

Filmpje over Monique in actie