Banner-wiki.png

Overzicht Tantra massage en sessies

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken

Categorie indeling
Home
Tantra
Tantra massage en sessie
Tantra-sessie.JPG
Massage en sessie
Tantra massage
Tantra sessie
Duo meditatie
Duo yoga
Massage-de-luxe
Nacht van de tantra
Tantra dag
Sweda massage
Begeleiding
Swedana
Intimiteit coaching
Boeken.png
Tekening1.jpg
No-sex.JPG

Zie hier een beknopt totaal overzicht van alle massage en sessie mogelijkheden aangeboden bij Dharma-Lotus;

Tantra sessie

Bij een tantra sessie komen massage, yoga en de meditatie bijeen tot 1 geheel. Je bent niet alleen ontvanger en passief maar wordt uitgenodigd deels actief mee te doen. Dit zoal o.a. blijken in de yoga en de meditatie. Een sessie draait veel om gezamenlijkheid, contact met elkaar en het samen voelen van de prana... en hier op meegaan. Een tantra-sessie wordt door ons in 2 variaties aangeboden: 'ter ontspanning' en 'ter ondersteuning van een proces'.

Tantra massage

Bij een tantra massage ben jij de ontvanger en je hoeft alleen maar te genieten van de prana energie-stroom en het contact wat daaruit ontstaat, de metta-ji. Vergeet alles, laat het je overkomen en voel alsof je al 5 weken op vakantie bent. Een tantra-massage heeft kleine onderdelen van de duo-yoga en de duo-meditatie en deze zijn bij een tantra-sessie veel groter aanwezig. Een tantra massage wordt door ons in 2 variaties aangeboden: 'ter ontspanning' en 'ter ondersteuning van een proces'.

Tantra duo yoga

Een tantra duo yoga sessie is een spel tussen 2 personen vol beweging, stretch, buigingen, extremen en grenzen. De gever zet met behulp van zijn eigen lichaam de ontvanger in houdingen zodat er extremen worden aangeraakt. Dat kan zowel fysiek, emotioneel als spiritueel zijn. Thema's als overgave, vertrouwen en loslaten komen binnen de duo-yoga zeer sterk naar voren toe en zodoende gaat de yoga dieper dan de massage.

Tantra duo meditatie

De tantra duo meditatie is samen opgaan in 3 processen; die van jezelf, die van de ander en de verbinding samen (Metta-ji). De sessie is in stilte, zowel in woord als gebaar met slechts kleine bewegingen en interacties.

Massage-de-luxe

Een massage-de-luxe is eigenlijk een sessie XL. Een dubbel zo lange sessie of massage dus. Vooraf bespreken we wat de wensen zijn en wat voor massage of sessie je wenst te ontvangen, met of zonder sauna, etc... Dat wordt vooraf dus allemaal besproken.

4 handen en duo massage

Bij een 4-handen massage wordt je tegelijk door 2 personen gemasseerd. Bij een duo massage worden jij en je partner/zus/kennis tegelijk gemasseerd in dezelfde ruimte. Dit kan zowel de tantra als de sweda zijn.

Dina (de dag van de tantra)

Een hele dag genieten of ervaren of leren van de tantra. De reden om een gehele dag te kiezen zijn zeer verschillend en uitlopend, het wordt in ieder geval een dag geheel op jouw tantra-wensen toegeschreven. Dit bespreken we vooraf helemaal zodat we zeer mooi, inzichtelijk en effectief te werk kunnen gaan.

Rãta Mandira (de nacht in de tempel)

Wat wij vaak horen is dat mensen het zo jammer vinden om na een uitgebreide tantra sessie gelijk weer naar huis te moeten gaan; Auto rijden of het openbaar vervoer in, gelijk weer die hectiek terwijl ze liever in de energie willen blijven rusten. Blijf in de tempel (Mandira) slapen na een uitbreidde massage-de-luxe of sessie. Zo blijf je niet gelijk naar huis te rijden maar blijf je in de energie tot de volgende ochtend.

Olie massage

  • extra optie in je massage/sessie (graag vooraf aangeven omdat we dit moeten voorbereiden).

De olie massage is een tantristische massage met hééél veel olie. Doorgaans is een tantristische massage stevig en wordt middels wiegen en pulsatie trillingen diep het lichaam ingebracht. Een oliemassage is veel zachter en deels ook sensueler. In de massage gebruiken we verschillende soorten olie met daarin etherische oliën zodat deze een invloed heeft op de huid en de rest van het lichaam. De toegepaste technieken zullen ook anders zijn, armen, borst, lichaam. Olie maakt glad en glibberig waardoor een body-to-body massage onderdeel is. De armen en de benen worden dermate gemasseerd alsof het lijkt dat ze uitgeknepen worden waardoor er een zeer goede doorbloeding in de ledematen op gang komt.

Sauna massage

  • extra optie in je massage/sessie (graag vooraf aangeven omdat we dit moeten voorbereiden).

We hebben de beschikking over een 2-persoons infrarood sauna en de massage zal dan ook hierin van start gaan. Een infrarood sauna zend 3 soorten infrarood stralingen uit die door het lichaam heen gaan en een trilling veroorzaken in het lichaam. Hierdoor warmt je lichaam van binnenuit op en ga je zweten, wordt het lymfesysteem en de doorbloeding sterk geactiveerd en heeft het een positieve uitwerking of zowel het fysieke als het energetische lichaam. Nadat je lichaam is gaan zweten gaan we je masseren wat weer een geheel andere sensatie geeft. Deels omdat je nog harder gaat zweten en deels omdat het lichaam heel soepel is door de warmte en de straling en de massage zodoende veel dieper kan inwerken. Na enige tijd gaan we naar de mat en vervolgen de massage. Doordat het lichaam langzaam afkoelt heeft dit weer nieuwe sensaties en mogelijkheden voor de massage. Als afsluiting gaan we een scrubsessie onder de douche doen waarbij het hele lichaam geschubd wordt.

Sweda massage

(Tibetaanse massage, Tibetaanse yoga-massage of Kum-nye). Bij de tantra brengen we de Shiva en de Parvati energie bijeen om zo prana te krijgen, bij de sweda doen we dat niet en werken of met de Shiva of met de Parvati energie. De filosofie hierachter is dat elke onbalans in het lichaam (pijn, ziekte, emotie, gedachtekronkel, blokkade) een onbalans is tussen Shiva en parvati (vergelijkbaar met yin en yang). Middels massage kunnen we een teveel wegmasseren of een tekort aanvoeren middels de loop van de meridianen. Een sweda-massage is altijd een healingmassage waar we proberen om de balans in het lichaam te herstellen.

Massage bij jou thuis

Om wat voor reden dan ook kan het handig zijn een massage of sessie bij thuis te plannen. het voordeel is dat je niet naar ons hoeft te komen en dat het allemaal in je eigen huis/sfeer/muziek is.

Prijzen

  per 2-handen 4-handen
Massage of sessie - 2 uur persoon 95,- 185,-
stel 110,- 185,-
 
Massage of sessie XL - 3 uur persoon 135,- 220,-
stel 150,- 220,-
 
Massage de luxe - 4 uur persoon 165,- 275,-
stel 185,- 275,-
 
Tantra dag (09:00-16:00) persoon 220,- 400,-
stel 275,- 400,-
 
Tantra nacht (20:00 - 08:00) persoon 165,- 275,-
stel 220,- 275,-

Boeken.png

strippenkaart

  • Met een strippenkaart voor 3 sessies krijg je 12% korting.
  • Dit mogen 3 verschillende sessies zijn.
  • De strippenkaart is niet persoonsgebonden.
  • Je koopt vooraf een strippenkaart.
  • Doe hier je bestelling