Banner-wiki.png

Walk-and-talk

Uit Dharma-Lotus
(Doorverwezen vanaf Persoonlijke loopsessies)
Ga naar: navigatie, zoeken
Wandelcoach-Nieky.png

Nieky.jpg

Nieky, Arnhem en Wolfheze

Massage/sessie aanbod
Aanbod Arnhem en Wolfheze
De APK Check
Thaise Drukpunten Massage
Holistische Ontspanningsmassage
Sport Massage
trainingen
Slowjogging met een groep
Reis in Jezelf
Coaching aanbod
persoonlijke loopsessies
Slowjogging
walk-and-talk
Swedana
Mijn Tips voor de Dag
Tip van de dag
Algemene informatie
Dharma-Lotus Arnhem
boek je massage
Prijzen
Contact
inschrijfformulier
contact
Boeken.png
Tekening1.jpg
Tekening1.jpg

Overige vestigingen Dharma-Lotus

Breda
Oosterhout
Arnhem en Wolfheze
Veldhoven
Loon op Zand
ons retraitecentrum in Frankrijk

Waarom Walk-and-Talk?

Overspannenheid, burnout en overtollige stress is niet alleen een mentale verstoring. Als begeleiding zou het dan ook onlogisch zijn het wel alleen mentaal te benaderen. In een wandelcoach traject worden zowel het mentale stuk aangeraakt als ook het emotionele en het fysieke stuk en de wisselwerking tussen deze 3.

Ik ga met je op pad. We praten, zonder te gaan graven of te zoeken naar oorzaken. Misschien ben je al moe van al het denken. Wij gaan Doen. We gaan bewegen. Mindful bewegen. Van (alleen) je hoofd naar je hele lijf. We doen oefeningen waar je meteen ook thuis mee aan de slag kunt.

Deze vorm van wandelcoaching heeft als rode draad bewustwording en ademhaling. De gemakkelijk toepasbare oefeningen, een combinatie van yoga,mindfulness en NLP en natuurlijk de buitenlucht zorgen voor een toolbox waar je je leven lang profijt van hebt.

Waarom buiten?

Waar komt de mens vaak tot rust... Waar krijgen we de inzichten dat we onderdeel zijn van een groter geheel... Buiten, in de natuur. Door de natuur en zijn elementen te observeren observeren we ook onszelf. De natuur is onze spiegel.

Onze woon- en werkplekken schermen ons af van onze leefomgeving. Zo hoort het ook, maar hier kan de balans verstoord worden. Door terug te gaan naar de natuur en naar de elementen kunnen we gemakkelijker ons verhaal doen en op adem komen. Helemaal als er iemand naast je loopt die vanuit de boeddhistische visie enkele handreikingen geeft en een luisterend oor biedt.

Wandelen in Wolfheze

In Wolfheze heb ik een chalet aan de bosrand. Ik ontmoet je daar en we drinken eerst even een kop thee, Daarna gaan we op pad. De Wolfhezer heide, Bilderberg bossen en natuurgebied Planken Wambuis bieden mooie paadjes, vennetjes en uitzichtpunten voor onze wandeltocht.

Massage

Een massage is ook een goede manier om eens echt de aandacht naar je lichaam te verleggen, en zo te voelen dat lichaam en geest een geheel zijn. Je ervaart het helemaal zelf. Zoals ook de antwoorden al in jezelf zitten. Ik heb als coach niet de antwoorden op je vragen. Ik kan je wel helpen ze in jezelf te ontdekken.

Gegevens

De individuele loopsessies worden gegeven vanaf mijn vestiging in Wolfheze (Wolfhezerweg 111-113) of we spreken af op een parkeerplaats in de nabijheid. Iets anders dan je gebruikelijke sport outfit heb je niet nodig.