Banner-wiki.png

Retraitehuis verhuur

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken
Poster.JPG
Informatie
Ekãyano
Over ons
Boeken adoptie programma
Programma
Programma overzicht
* Tantra cursus
* Tantra-kring XXL
* Tantra thema-dagen
* Massage cursusweek
* 11-daagse reset retraite
* 11-daagse Vipassana retraite
* 4-daagse meditatie mini-retraite
* Meditatie proeverij
* yoga retraite
* Dharma dagen
* Reis door de Chakra's
En verder...
* Individuele retraite
* B&B
* Ekãyano huren
Aanmelden.png

Het retraitecentrum Ekãyano is te huren voor groepen van maximaal 10 personen. Je verblijft dan in een geheel gerenoveerde boerderij uit 1819 gelegen op een eigen landgoed van ongeveer 1 hectare.

Het centrum Ekãyano

Ekãyano is gelegen in een beschermd natuurgebied in de Franse Ardennen en is omgeven door bossen en glooiende graslanden met veel paarden en koeien en geelgekleurde mosterdzaadvelden. Iedereen verblijft in een 2-persoons slaapkamers welke ruim zijn opgezet. Er is een eigen bibliotheek, eetruimte, grote woonkeuken en een grote meditatiezaal. Buiten zijn meerdere zitgelegenheden, een kampvuurplaats, grote BBQ, buitendouche en een overdekte veranda. Op het eigen afgeschermde landgoed staan meerdere fruitbomen en is het heerlijk om een boekje te lezen of een work-out te doen. In de tuin staat een extra huis, de Hidt genaamd, die ook gebruikt kan worden als slaapgelegenheid of als 2e oefenruimte.

de omgeving

Ekãyano ligt op de grens van de Franse Ardennen en de Champagne. Sla je bij ons centrum linksaf dan kan je uitstekend wandelen door de bossen en wouden die tientallen kilometers uitstrekken. Sla je rechtsaf dan kom je langs eindeloze graslanden die op zichzelf weer omgeven zijn door houtwallen en kleinere bospercelen. Hier lopen enorm veel paarden en koeien met kleine dorpjes in de buurt.

Verhuur

Het retraitecentrum is te huren voor verschillende activiteiten die affiniteit hebben met spiritualiteit, mindfulness of persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Zo kan je denken aan yoga, massage of meditatie maar ook schilderscursussen, fotografie of wandelgroepen zijn welkom. Het centrum is echter niet toegankelijk als partycentrum voor verjaardagen of familiefeesten.

Organisatorisch

Tijdens je verblijf is er altijd iemand van het centrum aanwezig. Deze verzorgt de maaltijden, er is altijd thee en koffie en is een aanspreekpunt voor organisatorische zaken zoals huishoudelijkheden, wandelroutes, etc...
Iedereen slaapt in een 1-persoonbed in een 2-persoonskamer. Ieder bed heeft een matras, dekbed, kussen en een deken. De deelnemers nemen hun eigen beddengoed en handdoeken mee.

Prijzen

  • de duur van de verhuur is minimaal 3 nachten, er is geen maximum aan verbonden.
  • bestemd voor minimaal 4 en maximaal 10 personen (in de toekomst zal dit uitgebreid worden naar 14)
  • de prijs is 80,= per persoon per nacht all-in (overnachten, 3 maaltijden, koffie, thee, gas, electra, water, verwarming)
  • blijf je langer dan 5 nachten dan krijg je 10% korting op de totaalprijs.
  • de eindschoonmaak bedraagt 50,=
  • de borg bedraagt 250,=