Banner-wiki.png

Sjabloon:Blok 1

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken
Dharma-Lotus
Ivar, Breda
Monique.jpg
Nieky, Arnhem en Wolfheze
Baukje, Veldhoven
Peter, Loon op Zand
Dharma-Lotus

Dharma-Lotus is een samenwerkingsverband met 6 vestigingen in Breda, Oosterhout, Arnhem en Wolfheze, Veldhoven en Loon op Zand en een retraitecentrum Ekãyanoin Viel-Saint-Remy, Frankrijk. We werken allemaal vanuit de Boeddhistische Kum-nye filosofie. Alles draait om Prana; in balans komen, in balans blijven en de bronnen van je eigen onbalans onderzoeken. Dat kan met meditatie, yoga, massage, Tantra en mindfulness. Wij verzorgen massages, cursussen en opleiding en hebben in Frankrijk ons retraitecentrum, Ekãyano voor de meerdaagse activiteiten. In alle gevallen, wees welkom...
Lees hier meer over ons.


Ivar, Breda
Oprichter van Dharma-Lotus en actief bezig sinds 1998. Heeft zijn vestiging in Breda waar hij het totale pakket van sessies, cursussen en opleiding aanbied. Is de vaste begeleider op de pelgrimages.
Ga hier naar zijn profiel.


Monique, Oosterhout
Is er heel snel bijgekomen en heeft ruim 15 jaar een eigen vestiging in Oosterhout. Richt zich voornamelijk op het geven van massages en sessies en is (bijna) altijd aanwezig bij de retraites en pelgrimages.
Ga hier naar haar profiel.


Nieky, Arnhem en Wolfheze
Sinds 2014 actief in Arnhem en Wolfheze en richt zich voornamelijk op massage, bewust bewegen, meditatie en mindfulness.
Ga hier naar haar profiel.


Baukje, Veldhoven
Doet al wat jaartjes mee maar is sinds 2018 toegetreden tot Dharma-Lotus. Zij geeft Sweda massage, yoga, voedingsadvies en meditatie bijeenkomsten.
Ga hier naar haar profiel.


Peter, Loon op Zand
Peter heeft een eigen praktijk met sauna en doet de coaching en geeft verschillende sessies, meditatie en duo-yoga.
Ga hier naar zijn profiel.