Banner-wiki.png

Tantra experience

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken
Tantra experience.png

Nieky-Ivar.jpg

Nieky en Ivar in Wolfheze

Massage/sessie aanbod
Tantra experience
Tantra 4 handen massage
koppel coaching
Algemene informatie
Dharma-Lotus Wolfheze
Kalender, boek je massage
Prijzen
inschrijfformulier
contact
Boeken.png
Tekening1.jpg

Tantra experience

Een Tantra experience is een avond uit. Jij en je partner zijn welkom in ons kleine huisje, midden in de bossen van Wolfheze. Zodra je binnen bent is de experience al begonnen. De verwelkoming en ontmoeting zal anders plaatsvinden, dus laat de standaardpatronen en gedragingen maar bij de voordeur achter. Deze avond kijken we niet naar waar je vandaan komt, wat je werk is en of jullie issues hebben. 4 mensen bevinden zich in 1 ruimte. Vandaar uit begint de ontmoeting.

Ontdekkingsreis

Elke ontmoeting is een ontdekkingsreis, ook al ken je elkaar al 20 jaar. Wij nemen jullie mee op die reis, laten jullie ons ontdekken, laten jullie elkaar ontdekken en jullie jezelf. Niet zwaar, niet praten, niet graven, maar in plezier, lol, lekkere hapjes, een potkachel, massage, intimiteit zonder seksualiteit. De ontdekkingsreis begint hier, laat jezelf maar los en wij nemen je mee.

Op het lijf geschreven

Nadat je je aanmeld hebben we altijd telefonisch of mail contact. Jullie kunnen jullie wensen en vragen kwijt en van ons kan je alle uitleg krijgen. Maar het is nooit een standaardprogramma wat wij afdraaien. iedere keer is weer anders omdat jullie anders zijn. Wij passen ons en dat wat we doen aan, aan jullie.

Kum-nye Tantra

No-sex.JPG

De Kum-nye Tantra gaat helemaal om balans en innerlijke vrede en Prana is de energie die dit veroorzaakt. Kum-nye Tantra gaat dus over Prana en niet over seksuele energie. Hoewel (tenzij anders aangegeven) de massage of sessie bloot is vinden bij ons géén seksuele handelingen plaats. Lees hier onze uitgebreide disclaimer.

Prijs

  • De ontdekkingsreis duurt 3 uur en je bent als koppel meer dan welkom
  • De prijs is 280,= all-in