Banner-wiki.png

Tantra massage

Uit Dharma-Lotus
Ga naar: navigatie, zoeken

Categorie indeling
Home
Tantra
Tantra massage en sessie
Tantra-sessie.JPG
Massage en sessie
Tantra massage
Tantra sessie
Duo meditatie
Duo yoga
Massage-de-luxe
Nacht van de tantra
Tantra dag
Sweda massage
Begeleiding
Swedana
Intimiteit coaching
Boeken.png
Tekening1.jpg
No-sex.JPG

Dit artikel over de tantra massage lijkt veel op die over de tantra sessie. In beide wordt hetzelfde gedaan maar op een andere manier:

 • bij een tantra-massage ben jij de ontvanger, je bent passief en ontvangt. Massage is het enige onderdeel.
 • bij een tantra-sessie participeer je voor een deel. De onderdelen zijn massage, yoga en meditatie.

In dit artikel krijg je dus uitleg over de tantra-massage.

Tantra massage

Bij een tantra massage ervaar je terwijl jezelf niets hoeft te doen dan ontvangen en genieten. Je bent passief en kan het ervaren zoals het is. Er zijn kleine onderdelen van duo yoga of duo meditatie aanwezig, maar de focus ligt op de massage. In de massage wordt Shiva en Parvati aangemaakt en vanuit de 1e transformatie tot prana gebracht. Energie wordt door de meridianen gevoerd en bepaalde punten zoals triggerpoints of marmapunten kunnen aangeraakt worden.

In principe wordt het gehele lichaam gemasseerd, hoewel de yoni- en/of lingham massage afwezig blijft. Het is juist de prana en niet de seksuele energie waarmee gewerkt wordt en deze wordt zoveel mogelijk over het gehele lichaam verdeeld.

Er zijn 2 varianten voor de sessie:

Tantra-massage puur ter ontspanning

Bij een tantra massage ter ontspanning worden de pijnlijke punten en de blokkades ontweken. Het gaat er hier om zo diep en fijn mogelijk in die prana energie-stroming te komen en daar vol van te genieten. Ontspan, geniet, ervaar het, denk nergens aan en laat het allemaal over je heem komen. je hoeft helemaal niets.

De sessie duurt ongeveer 75 minuten á 90 minuten en zowel voor- als achteraf drinken we een kop thee en bespreken alles een rustig. In totaal zijn we een 2 uur bezig, dit kan natuurlijk altijd uitlopen.

Tantra-massage ter ondersteuning van een proces

Tantra ter ondersteuning van een proces is het beste gediend van uit de sessie, maar als dit niet wenselijk is kan het ook vanuit de massage. Het zal een energetische massage zijn waarbij veelvuldig gebruik wordt gemaakt van meridianen, chakra's, marmapunten, triggerpoints, etc... om een bepaald proces op te wekken of juist te temperen. De massage schuwt de pijnpunten, zowel fysiek als emotioneel, niet om zo het ondersteunende proces te dienen. Een dergelijke massage wordt altijd vooraf en achter verder begeleid.

waar kan deze tantra-massage ondersteuning aan bieden

 • traumatische herinneringen
 • verwaarlozing op welk gebied dan ook
 • gedurende langere tijd 'niet jezelf kunnen zijn'
 • problemen van relationele en seksuele aard (zie hiervoor ook: seks coaching)
 • een algemeen gevoel van onrust en onbehagen

Nu lijkt het alsof tantra tegen alles helpt en eigenlijk is dat ook zo. Tantra is echter geen therapie, wondermiddel of alternatieve geneeswijze maar een inzichtelijk proces. Bij een therapie werk je doelgericht naar een oplossing, healing of verlicht toe en dat doe je bij Tantra niet. Wie ben je werkelijk en hoe komt het dat emoties en gedachten zo'n grote invloed op je hele gestel hebben? Het is niet logisch dat je onderhevig bent hieraan, jij hebt de controle over je emoties, niet andersom. Balans vinden en houden is belangrijk en inzicht krijgen wat jouw bronnen van onbalans zijn is nog belangrijker. Dit bieden we aan bij een tantra-massage ter ondersteuning van een proces.

Soms is 1 of enkele 'massages ter ondersteuning van een proces' voldoen, soms neemt het wat meer tijd in beslag. In dat geval bieden we 2 opties aan:

Voorbeeld van een tantra massage

Prijzen

  per 2-handen 4-handen
Massage of sessie - 2 uur persoon 95,- 185,-
stel 110,- 185,-
 
Massage of sessie XL - 3 uur persoon 135,- 220,-
stel 150,- 220,-
 
Massage de luxe - 4 uur persoon 165,- 275,-
stel 185,- 275,-
 
Tantra dag (09:00-16:00) persoon 220,- 400,-
stel 275,- 400,-
 
Tantra nacht (20:00 - 08:00) persoon 165,- 275,-
stel 220,- 275,-

Boeken.png

strippenkaart

 • Met een strippenkaart voor 3 sessies krijg je 12% korting.
 • Dit mogen 3 verschillende sessies zijn.
 • De strippenkaart is niet persoonsgebonden.
 • Je koopt vooraf een strippenkaart.
 • Doe hier je bestelling